Visual_FEL_Summit

Future Energy Leaders (FEL) România, programul de tineret al Comitetului Naţional Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME), aduce în atenția publicului: FEL Energy Summit „Powering the Future – The Leadership Challenge in the Energy Sector”. Prima ediție a Summit-ului își propune să obțină, alături de reprezentanți ai autorităților și specialiști marcanți din industrie, o analiză a situației actuale a sectorului energetic şi rolul viitorilor lideri din energie în tranziția energetică. 

Evenimentul va avea loc în data de 14 iunie 2023, la Palatul Parlamentului, în intervalul 9:30 – 17:30.

Sectorul energetic se confruntă cu schimbări semnificative și rapide, iar liderii sectorului energetic își desfășoară activitatea într-un mediu caracterizat de o dinamică permanentă, prognozele privind viitorul industriei fiind marcate de multă incertitudine.

În acest context, evenimentul FEL România își propune să discute în ce măsură deciziile adoptate în prezent vor fundamenta un sistem energetic stabil și ce rol îi revine noii generații de lideri din sectorul energetic. Sunt deciziile adoptate astăzi o responsabilitate sau o presiune asupra noii generații din energie?

FEL Energy Summit 2023 este organizat cu sprijinul partenerilor: CNTEE Transelectrica SA, Engie România, Distribuție Energie Electrică România, FPPG.


Despre Future Energy Leaders România

Future Energy Leaders România (FEL România) este programul de tineret al Comitetul Național Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME) și face parte din rețeaua globală a Future Energy Leaders, dezvoltată de World Energy Council.

FEL România este o rețea de tineri profesioniști ce dezbat idei și dezvoltă proiecte. Printre obiectivele programului se numără profesionalizare tinerilor din energie și dezvoltarea competențelor necesare celei de-a 4-a revoluții industriale, creșterea gradului de angajabilitate și prezența mai mare a tinerilor în poziții de decizie. FEL România își propune de asemenea să fie o platformă de comunicare și cooperare între noua generație și actuala elită din domeniul energiei, cooperare pe care o considerăm vitală pentru o bună dezvoltare a sectorului energetic și modul în care acesta interacționează cu alte domenii. FEL România își propune să accelereze tranziția către o economie bazată pe energie curată și reducerea impactul negativ pe care energia îl are asupra mediului.

Comments (2)

  1. […] tineret al Comitetului Național Român al Consiliului Mondial al Energiei (CNR-CME),  a organizat FEL Energy Summit 2023. Evenimentul, a analizat aspecte privind situația actuală a sectorului energetic, cu accent pe […]