Adrian-Claudiu-Georgian-FEL Romania-Aspen Young Leaders

Liderii din Future Energy Leaders Romania aleși în programul de leadership Aspen Young Leaders Program, generația anului 2023.

Suntem mândri de colegii noștri Adrian Vintilă, Georgian Florentin Albu si Claudiu Butacu care au fost aleși în cea de-a 16 generație a programului Aspen Young Leaders!

Programul emblematic al Aspen Institute Romania, Programul Aspen Young Leaders este conceput pentru tinerii care au potențialul, interesul și hotărârea de a exercita leadership la cele mai înalte standarde de responsabilitate civică și corporativă și în conformitate cu valorile etice pe care se bazează Institutul Aspen.

Programul Aspen Young Leaders reunește anual 20-25 de tineri lideri, cu profile și experiențe diverse, care promovează un model de leadership inovativ, pe baza unor valori și interese comune. Programul este format din patru module (trei module de 6 zile și un modul de o zi) care se desfășoară în România, pe parcursul unui an. Primele 3 module vor avea loc în perioadele 24 – 29 aprilie, 19 – 24 iunie și 18 – 23 septembrie 2023, pentru cei 25 de participanți selectați. După încheierea programului, participanții vor deveni parte a comunității Aspen Fellows and Alumni și se vor implica activ în activitățile și evenimentele Institutului Aspen România , Aspen Fellows Network și Aspen International Network.

Totodată, programul ASPEN Young Leaders răsplătește valorile care se regăsesc în sectorul energetic, iar participarea lui Adrian în această experiență este o recunoaștere de excepție a profesionalismului cu care specialiștii noștri își desfășoară activitatea de zi cu zi.

Mai multe detalii despre program, aici: https://aspeninstitute.ro/press/aspen-young-leaders-program-2023-generation/.